Logos

INANAUT

Logotip creat per a un estudi d'interiorisme. Conceptualment, es va buscar l'unió entre l'interior i l'exterior.  //  Logotipo creado para un estudio de interiorismo. Conceptualmente, se buscó la unión entre el interior y el exterior.  //  Logo created for an interior design studio. Conceptually, the union between the interior and the exterior was sought.

VITO

Logotip creat per a una constructora d'instal.lacions territorials. Conceptualment, es va cercar la sensació de ressistència i unió que aporta aquest tipus d'estructures. // Logotip creado para un constructor de instalaciones territoriales. Conceptualmente, existe la sensación de resistencia y unión que sustenta este tipo de estructura. // Logo created for a builder of territorial facilities. Conceptually, there is a sense of resistance and union that sustains this type of structure.

NAUT

Logotip creat per a una empresa de processats i venda de productes de la llar, derivats de la nou i del suro. El concepte es basa amb la dualitat. Tipografia de caràcter afable i orgànica barrejada amb una sensació tova i rígida. Una barreja de llar i artesania.   //   Logotiop cread por a una empresa de procesados y venta de productos del hogar derivados de la nuez y del corcho. El concepto se basa en la dualidad. Tipografía de carácter afable y orgánica mezclada con una sensación blanda y rígida. Una mezcla de hogar y artesanía.   ///   Logo created for a company that processes and sells household products derived from walnut and cork. The concept is based on duality. Friendly, organic typeface mixed with a soft, stiff feel. A mixture of home and crafts.

CANAVAN

Logotip dissenyat per a un local nocturn amb influencies asiàtiques. El concepte es basa principament amb la calma i il.luminació que tansmet el local, gràcies a la capacitat que te la seva decoració ambiental. // Logotipo diseñado para un local nocturno con influencias asiáticas. El concepto se basa principalmente en la calma y la iluminación que transforma el local, gracias a la capacidad que tiene su decoración ambiental. // Logo designed for a nightclub with Asian influences. The concept is mainly based on calm and lighting that transforms the premises, thanks to the capacity of its environmental decoration.

Related Works